SERVIS ŠTAMPAČA2018-11-29T22:45:07+00:00

    Printeri kao i svi elektromehanički uređaji, podložni su trošenju usled eksploatacije.
Ako želite da Vas dugo služe potrebno im je kvalitetno održavanje.

Na osnovu iskustva svrstali smo korisnike naših usluga u tri grupe sa namerom da steknete uvid u najbolji i najjeftiniji način za održavanje Vaših uređaja.

U našem servisu imamo mogućnost za popravku većine ( HP, CANON, SAMSUNG, LEXMARK) laserskih, matričnih i termalnih printera.

Naše višegodišnje iskustvo i znanje stalno nadograđujemo i uspešno primjenjujemo prilikom servisiranja uređaja trudeći se da svakom našem korisniku uštedimo novac i vreme.

Brzom dijagnostikom kvara i velikim lagerom rezervnih delova brzo osposobljavamo i stavljamo u funkcionalno stanje većinu uređaja.

U slučaju bilo kakvih problema sa printerima možete ih doneti kod nas ili pozovite da se dogovorimo oko preuzmanja Vašeg uređaja, ako se ne radi o banalnom kvaru koji možemo rešiti na licu mesta.

Popravke prosečno traju od 1 do 3 dana maksimalno, pod uslovom da nije u pitanju neka kompleksnija popravka ili naručivanje delova za taj uređaj, što može produžiti servis uređaja i po 10-tak dana.

Na izvršen rad i naše ugrađene delove dajemo garanciju. O svemu vezanom za servis uređaja (cena, trajanje popravke, garancija) trudimo se da blagovremeno obavestimo klijente kako bi se mogli prilagoditi nastaloj situaciji.